Annkila´s Blogg

Annkila´s Blogg

God fortsättning!

Min vardagSkapad av Ann-Kathrin ons, januari 02, 2013 15:10:00

Ja då är vi inne i det nya året 2013, jag tycker att tiden går fort.

Nyårsafton gjorde jag en skaldjurstårta till gubben och mig, tyckte att vi skulle väl ha något extra att mumsa på. Till den dracks kolsyrat vatten och det blir man ju inte uppkäftig av :-)


Roffe var däremot uppkäftig så det räcker och blir över. Kära nå´n vad han skällde när det smällde. Jaa det var en jobbig kväll och natt. Skulle önska att det fanns en tidsbegränsning på detta skjutande, 24-01 skulle vara bra.

Hoppas ni har haft det riktigt skönt och lagom av allt smiley


  • Kommentarer(4)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Karin mån, januari 07, 2013 19:19:24

God Fortsättning på dig! Nu är det vardag igen och det vanliga tar över!Det är bra det också, man ska njuta av allt!Ha en bra vecka!Kram Karin

Skapad av Agneta fre, januari 04, 2013 17:08:37

Hejsan, Ann-Kathrin!

Din header är supersnygg och så annorlunda och har glömt att skriva det tidigare. Minnet blir kortare med stigande ålder.

Skaldjur och fisk är alltid gott så jag förstår att det smakade bra. Sugen blir jag nu :-)

Jadu, det där eviga smällandet borde dom sluta med helt, nära bostäderna. Räcker såbra med ett stort fyrverkeri inne i stan. Just nu så är det någon dåre som smäller här utanför och inte är det kul inte. Varken för djur eller människor.

God fortsättning! Kram, Agneta

Skapad av Sylvia fre, januari 04, 2013 15:29:53

God fortsättning på det nya, Annkila!

Vilken smarrig skaldjurstårta du fixat till. Ett glas bubbel hade väl varit på plats till en sådan festmåltid ;-) jag bjöd på skaldjursallad men inte så fin som din när jag tittar på bilden. Jag lider verkligen med de stackars hundarna som far så illa av allt smällande.

Ha det bra och en trevlig fredag!

Kram Sylvia

Skapad av Bettan D ons, januari 02, 2013 21:43:22

Kikar in för att önska er en god fortsättning på det nya året. Å hoppas innerligt att det snart ska vara slut på alla eftersläntrare med sina pjäser =(

Kramis