Annkila´s Blogg

Annkila´s Blogg

Tulpanens Dag

Min vardagSkapad av Ann-Kathrin tis, januari 15, 2013 10:30:57

Härligt med krispiga tulpaner men jag har ingen tur med hållbarheten, kanske det är något fel på vattnetsmiley


Har gjort två små gåvor som du gärna får ta med hem till dig. Dom står sig nog lite längre.

Här vräker snön ner men vackert är det. Lasse ska till diabetessköterskan och ska köra själv vilket han inte gjort sen i okt när han värk började. Anledningen till det är att jag fick ett jäkla sendrag bak i nacken och ner på axeln igår. Jag har legat med en halsduk hårt lindad runt halsen så jag känner mig lite rörligare idag men det skadar nog inte att Larsson får köra själv han måste komma igång annars vet jag inte hur det blir. Tycker det är nå´t hela tiden. Jag har varken tid eller lust att vara dålig.

Hopas ni får en bra dagsmiley

  • Kommentarer(5)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Karin ons, januari 16, 2013 19:36:51

Ibland är det bra att ställas inför faktum: nu ska du ut och köra igen!!(Säger Karin som inget körkort har!!!)Fina tavlor!Kram Karin

Skapad av Birgitta Lj ons, januari 16, 2013 09:45:30

Så vackra tulpantavlor du har gjort, får de stå svalt på natten, så brukar de hålla lite längre. Hoppas du blir fort bra i nacken.

Kram Birgitta

Skapad av Inger Maryissa tis, januari 15, 2013 22:10:11

Tulpaner är så vackra blommor och fina gåvor du har gjortHär har också snön vräkt ner idag, men nu verkar det ha lugnat ner sigJobbigt med sendrag och hoppas det blir bättre snartkramhttp://ingermaryissa.bloggo.nu/

Skapad av Annkila tis, januari 15, 2013 15:00:28

Tack för besöket Sylvia :-) Det där med Windows 7 eller 8 fattar jag inget av men vet att det pratas mycket om det i en grupp där vi gör mallar. När jag måste byta då får jag nog lägga ner alltihop :-(

Ja fy vad det vräker ner, har det gjort hela dan. Joodå Larsson kom hem som han skulle och nu sover han. "Gammal man gör så gott han kan" :-) Nu ska jag sätta på pannan så vaknar han nog av kaffedoften eller vad tror du?

Skapad av Sylvia tis, januari 15, 2013 12:58:43

Halloj Annkila

Så fint du gjort, så jättefina tulpantavlor! Jag har alldeles kommit av mig i PSP-verkstan. Jag har det kvar i windows 7. Undrar om programmet funkar i Windows 8?

Hoppas det ska gå bra med bilkörningen för din gubbe så han kommer hem ordentligt. Här vräker också snön ner och jag håller mig nog inomhus idag.

Ha det så bra du kan vännen! Kram kram! :-)

PS. Tack snälla....Tar gärna med mig din gulliga tulpangåva!!