Annkila´s Blogg

Annkila´s Blogg

Fint besök

Min vardagSkapad av Ann-Kathrin lör, januari 26, 2013 10:07:53

har vi haft.

Ingela tränar väldigt mycket och igår försökte hon hinna ett pass innan hon skulle till jobbet på em. Det är ju bra för oss för då kommer Julia på besök. Först hade hon beställt pannkakor men hon ändrade sig och ville ha våfflor.

Det är inte ofta jag tar fram järnet, det finns en hel del i skåpen som jag bara använder någon gång om året kanske skulle jag klara mig utan dessa pytsar och bunkar, oj vad plats jag skulle få. Jag har ett skåp ovanför kylen där jag har massa Tupperware, ibland är jag rädd att få en pyts i huvet när jag öppnar luckan för herrn i huset är inte så bra på att stapla utan ställer en stor bunke över en liten. Kanske skulle plocka ihop det som står bakom och gå ut i förrådet med det, ingen dum ide jag tror jag gör det på en gång.

Ha det gottsmiley

  • Kommentarer(6)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Bettan D sön, februari 10, 2013 16:46:00

Här är det inte heller allt för ofta som järnet kommer fram. Men så gott det är när man väl gör dem =)Mysigt besök har du i alla fall haft å hon är bara för söt.

varm kram på dig vännen

Skapad av Karin lör, februari 02, 2013 16:06:42

Så söt lilla Julia, och så fint du har scrappat! Ha en fin helg!Kram Karin

Skapad av Annkila tor, januari 31, 2013 09:42:24

Nu Agneta blev det gjort :-)2 papperskassar med bara plast blev det, och det blev rent i några skåp, skönt när det är gjort.

Förstår att du har ett bra skåp, låt du allt vara där det är för inte ska du upp på en stege om du inte behöver plats till något annat.

Skapad av Agneta ons, januari 30, 2013 23:34:49

God kväll !

Så söt hon är lilla Julia :-) Klart man kan ångra sig och så fick du använda våffeljärnet i stället. Allt kommer till användning, förr eller senare :-)

Vi är många som samlar på div. plastbunkar och även jag har en lucka ovanför kylskåpet som jag når om jag står på tå, så det blir alltid det som står närmast jag använder. Borde verkligen också "ta tag i detta". Men då ska stora stegen fram för de här gamla skåpen fr. 50-talet är djupa och så svårt att komma åt längst in. Bra att du skriver om detta, ibland behöver man bli påmind ;-) Nåja, får väl se vad morgondagen erbjuder...kanske det är dags då?

Ha det så gott som det går! Varm kram, Agneta

Skapad av Annkila ons, januari 30, 2013 10:03:10

Jag ska erkänna att jag inte tog tag i det som jag sa, men idag så :-))

Skapad av Marketta tis, januari 29, 2013 22:31:19

Här är det ungefär likadant, och det som inte syns direkt när man öppnar en skåpdörr, det finns helt enkelt inte ;).

Kramizzar

Marketta